Zbrusu nové strihy pre všetky milovníčky šiat

8.10.2021

V šatách od jari až do zimy. :-)

Naše milé krajčírky, dovoľte nám predstaviť Vám sľúbené prekvapenie z predchádzajúceho článku ... Tým prekvapením nie je nič iné ako krásne, ženské, dobre padnúce strihy na šaty. A ako máme vyskúšané, padnú naozaj každej postave. :-)

Áčkové šaty "Adélka"

Jedná sa o klasický, veľmi jednoduchý a slušivý strih, s ktorým si poradí aj menej zručná alebo začínajúcich krajčírka. Možno ich ušiť z akéhokoľvek pružnejšieho materiálu, či už sa jedná o úplet, teplákoviny, žakár, svetrovinu a pleteninu ... Tento strih šiat bude vyzerať šik ako s teniskami pri behaní za ratolesťami na ihrisku, tak aj s použitím elegantnejšieho materiálu treba na návšteve divadla , kiná, pracovnej schôdzke ... V tomto strihu skrátka urobíte veľa parády s minimom námahy. :-)

Košeľové šaty "Verona"

Košeľové šaty sú celkom iste základom šatníka a nemali by chýbať žiadnej žene. :-) Jedná sa o veľmi slušivý strih, ktorý podčiarkne prednosti a schová drobné nedostatky. :-) Je o niečo náročnejšie ako strih "Adélka", ale je veľmi dobre vypracovaný , bez "košeľových" zložitosťou a na košeľový strih je vlastne jednoduchý a poradí si s ním každá zručná krajčírka. :-) Ideálnym materiálom pre tvorbu týchto šiat sú tkaniny ako je viskóza, ľan, viskóza-ľan, popelín, plátno, bavlnený voál, mušelín, flanel ... Jedná sa o nadčasovú klasiku, ktorá sa dá vyniesť kamkoľvek. :-)

Zavinovacie šaty "Hanylou"

Šmrncovný, neopozeraný strih na zavinovacie šaty "Hanylou", v ktorých sa môžete premeniť na sexi dračicu. :-)

Šaty s půlkolovou sukňou "NO NAME"



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js