Zababušená v mäkučku a teplúčku

3.11.2022

Alebo príprava na chladné dni...:-)

Krásny deň, poslušne hlásime, že jesenná a zimná kolekcia roku 2022/23 už je kompletne na e-shope... Táto kolekcia sa nesie v duchu teplých, hrejivých materiálov, do ktorých je radosť sa obliecť. Tento rok medzi farbami dominujú hlavne zemité odtiene, ďalej fľaškovo zelená, pistáciová, fialová, ostiny modré...

Talianska počesaná pletenina

Prvý materiál, ktorý bezpochyby stojí za zmienku je už Vám dobre známa a veľmi obľúbená talianska pletenina . Na tento rok Vám ju môžeme ponúknuť v nových trendy farbách. Táto z rubu ľahko počesaná pletenina je veľmi príjemná, mäkká, tenšia a splývavá, ale zároveň je krásne hrejivá... Je vhodná na svetríky, kardigany, mikiny a práve vďaka splývavosti aj na šaty a sukne.

Bavlnená obojstranná svetrovina

Ďalším Vám z minuloročnej kolekcie dobre známym materiálom je obojstranná svetrovina , ktorá je silnejšia, ale napriek tomu mäkká a príjemná. Vďaka zloženiu sa hodí na využitie aj pre deti, a ľahko im tak môžete vytvoriť svetrík skoro ako pletený od babičky.:-) Ďalej ju možno využiť na kardigany, nohavice, čiapky, nákrčníky,... 2% elastan) počítajte so zrážanlivosťou okolo 7%.

Efektná obojstranná pletenina

A máme tú horúcu novinku tohtoročnej kolekcie... vrecká, manžetky, golier, ... Alebo skrátka použijete tú stranu, ktorá sa Vám viac páči.:-) Jedna strana je jednofarebná a druhá strana je s melírom.

Módna svetrovina s vaflovou štruktúrou

Ďalšou novinkou tohtoročnej kolekcie je krásna, teplá svetrovina s vaflovou štruktúrou... Keďže sú úplety s vaflovou štruktúrou u Vás stále viac obľúbené, mali sme radosť, keď nám výrobca predstavil práve túto novinku a my sme vedeli, že ju jednoducho musíme mať. .:-) Táto svetrovina je teplá, pevnejšia, ale napriek tomu príjemná a poddajná. Je vhodná na tvorbu kabátikov, mikín, kardigadnov, tepláčikov,...

Slabšia svetrovina s vaflovou štruktúrou

Tento materiál je slabšou obdobou vyššie uvedenej svetroviny s vaflovou štruktúrou, je pružnejší a dá sa krásne využiť nielen na oblečenie, ale aj na doplnky pre bábätká...:-)



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js