Valentínka od srdca

6.2.2023

Potešte svojich blízkych vlastnoručne az lásky vytvoreným darčekom...:-)

Kvapom sa nám blíži sviatok zamilovaných - Valentín, ktorý veľa ľudí necháva chladnými, ale pre nás to rozhodne neplatí... So srdiečkom priamo v našom logu to ani nejde inak.:-) Posielame vám preto valentínsky pozdrav v plnej zostave. My všetky zahalené do ružovej s naším princom, čo vymenil bieleho koňa za biele tričko (ktoré je mimochodom prototypom novo chystaného pánskeho strihu, ktorý už čoskoro nájdete v našej ponuke).

Valentín nemusí byť symbolom pompéznych osláv, ale peknou príležitosťou urobiť radosť napríklad aj malou drobnosťou, ktorá je vytvorená s láskou.

Také vlastnoručne spichnuté tričko či kraťasy potešia nejedného partnera, aj keby v nich mal nakoniec len zaspávať. A obdarovávať nemusíme rozhodne iba svoje drahé polovičky. Milujeme predsa aj veľa iných ľudí. Valentínskym výtvorom môžeme urobiť radosť svojim deťom, mamičkám, kamarátkam, kamarátom, kolegyniam,…

Vhodných láskou motivovaných látok u nás nájdete množstvo. A to ako v úpletoch, teplákovinách či plátnoch. O srdiečkových gombíkoch ani nehovoriac. Takže fantázii sa medze nekladú. Spichnúť môžete nejaký fešný kúsok na seba alebo napríklad srdiečkovú kozmetickú taštičku, nákupnú tašku, alebo čiapočku s nákrčníkom. A napríklad aj niečo piepornejšie. K tomu je ako stvorený náš kamasutra úplet, ktorý je v kombinácii s kamasutra pruženou skvelým základom pre tvorbu valentínskej spodnej bielizne.

A pretože sranda musí byť, odhalíme Vám aj pár zákulisných záberov z fotenia našej valentínskej zdravotníčky. To len aby ste vedeli, že odfotiť hromadnú uchádzajúcu fotku nie je vôbec jednoduché a vyžaduje to značné prípravy.:-) Od úpravy účesov, cez tréning póz až po tréning úsmevov....:-) Ale čo by sme pre Vás neurobili.



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js