Tvorenie pre radosť :-)

31.3.2022

Výbavička pre radosť malé aj veľké mamičky.:-)

IMG_20220216_112851_EDIT_1.jpg
IMG_20220219_105609_EDIT_1.jpg

Milé tvorky, v tomto článku Vám prinášame malú inšpiráciu na výrobky z bavlneného plátna a popelínu. Plátno netreba bližšie predstavovať, každý ho dobre pozná, ale napriek tomu sa medzi nami nájdu aj krajčírky, ktoré z neho majú rešpekt, a preto by sme Vám chceli týmto článkom dodať treba aj trochu odvahy a nových nápadov.

Z plátna je možné vytvoriť prakticky čokoľvek, od doplnkov do domácnosti ako sú závesy, obrusy, utierky, zástery a zásterky, obliečky, vankúšiky, cez výbavu na bábätká a hračky až po oblečenie, ktorého sa tiež nemusíte báť...

Pokiaľ budete tvoriť výbavičku pre bábätko, plátno pre Vás bude nepostrádateľným materiálom. Môžete ho skombinovať s ďalšími prírodnými bavlnenými textíliami ako je vaflovina alebo mušelín , ktoré budú pre bábätko príjemnejšie ako polyesterové materiály, ktoré sa v poslednej dobe používajú stále menej. Nezabúdajte tiež na naše malé mamičky a oteckov, ktorí samozrejme tiež potrebujú výbavičku pre svoje dieťatká a šteniatka rovnako tak ako dospelí.

V našej ponuke nájdete širokú škálu ladiacich kolekcií, farieb a vzorov (detských, kvetinových, geometrických, provencie,...). Jednotlivé kolekcie nájdete v našich kombináciách alebo v súvisiacich produktoch pri danom plátne.



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js