Nie každá kováčova kobyla chodí bosá, aneb celé Látkobraní vo viskóze :-)

9.8.2021

Jednoducho "žensky" ...

Šaty strih Mischel - viskóza potlač kvetovaný vzor

Moje milé krajčírky, dnes som si pre Vás pripravila prekvapenie v podobe strihu na slušivé a po stránke šitie prekvapivo jednoduché šaty. :-) Jedná sa o atraktívne strih s decentným lodičkovým výstrihom. Mierne prehnutie spoločne s přepadlým rukávom pôsobí elegantne a žensky. Nosiť sa dajú s opaskom aj bez. Skvelou správou je, že je zvládne ušiť naozaj každý! :-)

Tento strih je vhodný aj pre nepružné látky, ako je napr. Viskóza, popelín, ľan, mušelín, apod. Ale krásne poslúži aj na úplet, teplákoviny, ... Ak sa rozhodnete pre viskózu, určite nebudete ľutovať! :-) Túto látku charakterizuje splývavosť, priedušnosť a jej hebkosť si zamilujete na prvý dotyk. Často sa v súvislosti s týmto materiálom spomína "chladivý efekt", a preto by ste mohli dôjsť k mylnej domnienke, že sa hodí vyložene na letný outfit. Ale kdeže! Napríklad také šatky stačí doplniť šmrncovným pančuchami / legínami, cez vršok hodiť sáčko / kardigan a nevtieravý jesenný outfit je na svete. Preto som mimo nových jesenných vzorov vizkózy naskladnili tiež extra príjemné talianskej pleteniny, svetroviny a žakár, ktoré môžete využiť práve k vrstvenie.

A ktoré, že kobyly z Látkobraní to chodí vo viskóze? :-D

Šaty viskóza bodka na petrolejové

jitka

Balí pre Vás s starostlivosťou jej vlastnou balíčky látok a tlačí štítky do švov s rýchlosťou blesku. Nepokazí žiadnu zábavu, ale ako nie je látka v regáli zarovnaná s ostatnými, prejde sklad ostrým pohľadom ako britva. Aj vďaka nej, šliape všetko v sklade ako hodinky, ako je niekde niečo v neporiadku, môžeme sa spoľahnúť, že Jitka bude prvou, ktorá si všimne aj nitky na zemi. A môžete sa staviť, že tak ani neprehliadne jediný kázek na látke pre Vás. Čoskoro v Látkobraní oslávi prvý rok a nakazila sa láskou k látkam tak, že z nešvadlenky je zručná šikulka.

Text



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js