Najväčší gombík a najdlhšia ihla na svete v Látkobraní.cz

27.3.2023

K piatemu výročiu Latkobrani.cz sme si dali darček v podobe dvoch svetových rekordov

V piatok 24.3. nás navštívil komisár z agentúry Dobrý deň z Pelhřimova, aby nám oficiálne zmeral gombík a ihlu. Vyrobili sme ich k nášmu päťročnému výročiu, aj keď ešte nie sme najväčší e-shop, ale už teraz môžeme povedať, že máme najväčší gombík a ihlu :-) A s oficiálne nameranými rozmermi 250 x 285 cm na gombíku a dĺžkou ihly 294 cm. 

Takto sme sa zapísali do Českej knihy rekordov, ktorú agentúra Dobrý deň vydáva každé 3 roky a na jednej strane tejto knihy máme "rezervované" miesto. A ak si chcete prísť pozrieť naše záznamy a odfotiť sa s nimi, máte jedinečnú príležitosť počas nášho "Aprílového týždňa 27.3. - 1.4.". Oba záznamy sa nachádzajú na chodbe pred vstupom do nášho súkenného kráľovstva v Hlinsku - presné informácie, kde nás nájdete a ešte viac informácií o záznamoch nájdete na stránke www.latkobrani.cz/knoflik.

A ak by ste chceli mať vlastné tlačidlo nahrávania, mali sme aj jeho menší variant, v mierke 150:1. Môžete si ho u nás kúpiť na Látkobraní.cz za 10 Kč a ušiť veľmi sladkú dekoráciu vašej ďalšej šitej práce. 



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js