Mušelín - pre leto ako stvorený!

22.6.2021

Pod pojmom mušelín, prípadne tiež dvojitá gázovina, sa ukrýva úžasná prírodná látka, ktorá Vás očarí svojou jemnosťou a priedušnosťou. V horúcich letných dňoch navyše oceníte, že je ľahučká ako dych a rýchlo schne.

S mušelínom zažije Váš šatník doslova prievan, môžete z neho vytvoriť šaty, sukne, tuniky, blúzky, košele, kraťasy i nohavice. Cudzie mu nebude ani bohémsky štýl. Nepatrí medzi žiadne tajomstvá, že veľké obľuby sa teší aj u "mamičiek", ktoré v ňom neomylne vidia ideálny materiál pre oblečenie svojich najmenších. Jeho variabilita nepozná medzí - výborne poslúži aj pri výrobe doplnkov. Skvele sa hodí na dečky, osušky alebo vzdušné závesy.

Vyrovnajte pevné kraja na seba a nebojte sa prestrihnúť. Pri šití síce potrebuje trošku usmerniť, ale výsledok bude určite stáť za to! Vystačíte si s bežnou či strečovou ihlou a chybu neurobíte s takmer žiadnu niťou (hodvábne, bavlnené, syntetické, kombinácia bavlna-polyester).

Verím, že Vás nadchne rovnako ako mňa a budem sa tešiť na Vaše výtvory!

VAŠE KARMÉLIE


PS Za foto úžasných modelov (dietok aj oblečenie) ďakujeme pani Klápště, ktorej výrobky môžete nájsť pod značkou CupiDup (detské topánočky) a mušelín (detské doplnky).

Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js