Je čas obliecť teplejšie materiály ...

21.9.2021

Pekne v teplúčku. :-)

#VODOZNAK "Žakárové šaty

Je to tak, leto už nám pomaly ale iste končí a vládu preberá krásne farebný, avšak chladný jeseň ... Nie je dôvod smútiť, pretože teraz je tá správna chvíľa urobiť "vietor" v skrini a obmeniť alebo aspoň doplniť šatník o nové, teplejšie kúsky . :-) A my pre vás máme pár skvelých typov na naozaj perfektné materiály. :-)

žakár

Prvý hviezdou, ktorý obohatí Váš šatník je bezpochyby žakár . Je jemnučký, veľmi príjemný na telo, pružný, nežmolkuje, veľmi dobre sa s ním pracuje a ešte lepšie sa nosí. :-) Nehryzie, je teda vhodný aj pre malé deti, ktoré si ho pre jeho vlastnosti zamilujú. Vzor u žakár nie je natlačený, ale vypletaný.

Talianska pletenina

Ďalším materiálom, ktorý nás úplne uchvátil je talianska pletenina , ktorá je opäť veľmi príjemná na dotyk a na tele doslova hladí. :-) Z rubovej strany je jemný počesaný chĺpok, je pružná a veľmi dobre sa s ňou pracuje, nie je potrebné mať žiadnu špeciálnu pätku, ani ihly. Má naozaj široké využitie od šiat, svetríkov, kardiganov až po "lepšie" tepláky na lietačky po meste. :-)

obojstranná svetrovina

Doplniť ...

Ani v chladnejšom počasí sa tak nemusíte vzdať milovaných šiat, sukní a ľahkých blúzok, stačí keď zvolíte správny materiál, z ktorých je vyrobíte, alebo budete správne vrstviť. :-) A práve pre milovníčky šiat sme si pripravili ďalšie prekvapenie v podobe strihov, ktoré sú vhodné aj pre tieto materiály. Konkrétne sa jedná o strih ....

Všetky prezentované látky pochádza z kolekcie nášho obľúbeného nemeckého výrobcu, ktorý sa vyznačuje kvalitou a originalitou. Všetky látky vyrába len raz a v obmedzenom množstve, aby zachoval jedinečnosť. Podľa nás sa jedná o jeho zatiaľ najvydarenejšie kolekciu, preto dlho neváhajte ... :-) Na sklade máme tiež krásne ladiace jednofarebné úplety, náplety, teplákoviny, počesané teplákoviny a tak môžete svoj jesenný / zimný outfit vyladiť k dokonalosti. :-)



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js