Hola, hola škôlka a škola volá, aneb naše deti sú pripravené! :-)

23.8.2021

Troška inšpirácie na Skolkovo a školské outfity ... :-)

IMG_2820.JPG

Samá ruka, samá noha a nie je to do čoho dať ... :-) Narazili ste na sklonku prázdnin na "veľký" problém, keď ste Vaše dieťa obliekli do tepláčikov, legínek, mikinek, šatičiek a kabátikov a zistili ste, že Vám zo všetkého vyrástlo? Potom ste narazili na úplne rovnaký problém ako my! U nás je už vyriešené! :-) Mamičky, babičky, tety, ... nechajte sa inšpirovať outfitmi našich detí, ktoré sme vytvorili z našej novej jesennej kolekcie a ušite nové originálne kombinácie a pochváľte sa nám s nimi, taká sa veľmi rady necháme inšpirovať. :-)

IMG_2288.JPG

Do škôlky s kamarátom "Mackom Medo"

Kolekcia veľmi kvalitné, príjemné slabšie teplákoviny, ktorá sa skladá z niekoľkých nadčasových vzorov, ktoré možno dokonale a ľubovoľne kombinovať medzi so sebou. Výrobca si dal naozaj veľmi záležať na tom, aby k sebe perfektne ladili ako vzory, tak aj farbičky, ktoré sú v súlade s jesennými trendmi.

A v pätách sa za ním rúti "Šnek Pretekár" s dúhou a nežnými mráčky

Slimačie kolekcia je na hebučké, stálofarebné úpletu vyššej gramáže, takže svojho majiteľa nielen poteší, ale tiež krásne zahreje. :-) Na ceste ho sprevádza dúha a nežné mráčky. Všetky doplnkové motívy nájdete u hlavných vzorov.



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js