Flanelová revolúcia

14.2.2023

Zahreje na tele aj na duši...:-)

Tiež máte flanel zaradený v kategórii „pre dedka na košeli dobrý“? Tak si ho z nej rýchlo vyberte, pretože flanel prežíva revolúciu. :-) A nie je sa čomu diviť. Jedná sa o 100% bavlnu, teda pohodlie je zaručené, nech už si z neho vytvoríte čokoľvek. A navyše hreje!

Väčšina z nás pozná flanel najmä v podobe košieľ. Už dávno nie je pravdou, že je flanelová košeľa symbolom módy len pre už spomínaných seniorov či drevorubačov.

Flanelová košeľa a jej typický károvaný vzor je v kurze a môžeme ho okolo seba vidieť čoraz častejšie. A to ako u mužov, tak u žien. Ženy môžu navyše prednosti flanela využiť aj pri šití šiat. Pokiaľ patríte k tým, čo sa šiat nerady vzdávajú aj keď za oknom udrie mrazíky, budete z hrejivého flanelu nadšené. Narobíte parádu a budete v teplúčku. Samozrejme treba myslieť na to, že materiál nie je pružný, ale šaty voľnejšieho či košeľového strihu nie sú pri tvorení z flanelu žiadny problém.

V ponuke máme flanelové kocky vo všemožných odtieňoch, či už zvolíte čiernobielu klasiku, odtiene do červena, modra alebo kocky vynecháte a vyberiete jednofarebnú variantu. Na svoje si príde skrátka každý!

Nemalý výber u nás nájdete aj v detsky motivovaných flaneloch, ktoré budú skvelé na pyžamku. A keď už sme pri tom nocovaní, flanelové obliečky, ktoré si vlastnoručne spichnete, bude pýcha Vašej zimnej spálne. Flanel totiž nielen skvele uchováva telesné teplo, ale navyše má aj dobrú priedušnosť. Na chladné zimné večery (okorenené energetickou krízou) je flanel jednoducho skvelý parťák! :-)

Ako novinku sme naskladnili flanel s jemným vzorom prúžkov a kociek s vyššou gramážou , ktorý ocenia aj tí najväčší zmrzlíci.



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js