Čoskoro pre vás otvoríme predajňu s najväčším výberom látok v SR

18.9.2023

V júli sme sa presťahovali, v auguste sme zahájili práce na predajni, ktorú pre vás budeme čo nevidieť otvárať. Stále aktualizované informácie o novej predajni čítajte tu.

Aktualizácia 17.9. - Máme vymaľované, pokladáme podlahu :-)

Neustále sa nás pýtate, kedy bude naša predajňa látok v Ždírci nad Doubravou otvorená. V tomto článku na adrese www.latkobrani.cz/predajňa zobraziť najaktuálnejšie informácie a prezrieť aj fotky, ktoré postupne každý deň pridávame :-)

Bude sa jednať o predajňu s najväčším výberom látok na sklade, viac ako 5000 látok pre vás bude k dispozícii a to nepočítame galantériu, strihy a všetok sortiment z nášho eshopu.

Sami by sme si priali, aby už predajňa bola otvorená, ale chceme ju mať pre vás vymazlenú. Aby sa len nejednalo o predajňu s najväčším výberom látok ale aj o krásne miesto, kde vás aj nás bude baviť byť a dá vyniknúť kráse a kvalite našich látok.

Pokiaľ chcete vedieť ako prvé, kedy bude prvýkrát predajňa otvorená, napíšte nám svoje telefónne číslo, osobne vás k nám pozveme:

Plánujeme, že predajňa bude mať otváraciu dobu v týždni od 8 - 17h a bude otvorené aj v sobotu od 8 do 11h. Pred predajňou je zadarmo desať parkovacích miest.

Predajňa je na adrese Nádražní 161, Ždírec nad Doubravou - je priamo na stanici, takže veľmi jednoducho dostupná. Ždírec nad Doubravou leží na hlavných cestách - 20km z Havlíčkovho Brodu, 20km zo Žďáru nad Sázavou, 40km z Pardubíc, 40km z Jihlavy



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js