zaregistrovať sa zabudnuté heslo?

Chlubirna.cz - Načerpajte nekonečné množstvo inšpirácie

29.11.2021

Nové miesto na zdieľanie fotiek svojich výrobkov a nazbieranie inšpirácie od ostatných.

Chlubirna.cz

Radi by sme Vám predstavili nový web Chlubírna.cz (a súčasne aj Chvaliareň.sk ), ktorý vznikol ako miesto pre Vaše fotky výrobkov a tvorenia. Môžete tu zároveň prechádzať nekonečné množstvo ušitých vecí, ale tiež sa pochváliť čo pekné ste si ušili pre seba alebo svojich blízkych.

Chváliareň Vám umožňuje vytvoriť si svoj vlastný profil, kde budete mať svoje výrobky na jednom mieste a kedykoľvek sa nimi tak pochváliť alebo len zaspomínať, čo pekné ste v minulosti ušili. Môžete tiež sledovať profily tých, ktorých tvorba je Vám blízka a vytvoriť si tak vlastnú zbierku výrobkov, ktoré sa Vám páčia.

A samozrejme nezabudnite dať výrobkom, ktoré sa Vám páčia, srdiečko. Fotky s najviac srdiečkami sa dostanú až na hlavnú stránku Chlubiarne a do výberu toho najlepšieho .

A pokiaľ netrávite veľa času pri počítači, ale šikovný telefón je váš kamarát, tak máme pre vás skvelú správu. Chváliareň je tiež dostupná ZADARMO ako aplikácia pre telefóny Android aj Apple . Nainštalovať aplikáciu si môžete pomocou ikon nižšie a máte tak istotu, že už sa nebudete vo voľných chvíľach nudiť :-)

Teraz na Google Play Teraz na Apple App Store



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js