Brány látkového kráľovstva v júni otvorené

5.6.2023

Prvýkrát si príďte k nám vybrať z viac ako 5000 látok skladom ako do predajne. Vyberiete, vyskúšate a hneď odnesiete.

toto tu naozaj ešte nebolo. Doposiaľ ste mali možnosť sa k nám prísť pozrieť len dvakrát do roka pri našich pravidelných dňoch otvorených dverí na jar a na jeseň. O akciu je vždy obrovský záujem a veľmi nás vždy mrzelo, že sa na každého nedostalo, pretože vstup bol vždy obmedzený z kapacitných dôvodov počtom návštevníkov. Ale kto by si nechcel naše krásky z látok prezrieť naživo, vyskúšať príjemný materiál na vlastnej koži a objaviť vzory, ktoré na eshope môžu zaniknúť av skutočnosti zažiaria.

Skúšame teda niečo nové - otvárame brány nášho látkového kráľovstva pre všetkých , ktorí sa chcú prísť pozrieť, vyskúšať a kúpiť si látky priamo na mieste. V júni zatiaľ len v našej pracovnej dobe od 6h - 14h, čo bude ďalej, uvidíme :-) Každopádne, ak sa k nám prídete pozrieť, môžete počítať s tým, na čo ste zvyknutí aj na našom eshope - radi poradíme, rýchlo zabalíme, úsmev je v cene :-)

Pár nudných, ale praktických informácií:

Kde: sklad na Latkobrani.sk - Družstevné 1401, Hlinsko, 53901

Kedy: po celý mesiac jún, pondelok - piatok, 6:00 - 14:00 h

Platba: iba v hotovosti

Nájdete nás na adrese Družstevnej 1531, Hlinsko (1. poschodie bývalého obchodného domu "Ruže", na prízemí je predajňa Coop), viď mapa. nižšie:



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js