zaregistrovať sa zabudnuté heslo?

30.10. - Sobotňajší deň otvorených dverí

14.10.2021

Tento rok druhýkrát Vás pozývame nahliadnuť do nášho látkového kráľovstva a načerpať inšpiráciu, užiť si pohodu a odpočinúť od denného zhonu

Príďte sa pozrieť na látky a vybrať si z nepreberného množstva vzorov a farieb. Môžete si teda užiť ich kvalitu nielen na vlastné oči, ale aj ruky :-) A ako naše zákazníčky to už viete, že v skutočnosti látky vyzerajú vždy o kúsok lepšie ako na fotke na počítači. A môžete tak objaviť kúsky, ktoré ste na počítači alebo mobile prehliadli. A pre Vašu inšpiráciu sa budete môcť pozrieť aj na ušité výrobkami našich vlastných šikulek z Látkobraní a to nielen z našich látok i podľa vlastných strihov.

Látky si budete môcť nielen prezrieť, ale samozrejme aj zakúpiť priamo na mieste. Uvidíte tak v akcii náš skvelý tím, ktorý Vám rýchlo látky pripravia do balíčka, sotva si stačíte vypiť svoju kávu a zahryznúť malé predvianočné občerstvenia.

Aby sme mohli vyhovieť vládnym nariadením, musíme počet návštevníkov obmedziť. Pre vstup bude nutná rezervácia konkrétneho času - rezerváciu hodiny vašej návštevy vykonáte tu vo svojom profile a je samozrejme zadarmo.

Moc sa na vás teší celý tím Látkobraní v sobotu, 30.10.2021.

Nájdete nás na adrese Družstevnej 1531, Hlinsko (1. poschodie bývalého obchodného domu "Ruže", na prízemí je predajňa Coop), pozri mapu. nižšie:



Zobraziť všetky výsledky
Zavrieť
// google analytics prestehovany jako optimalizace pro rychlost do eshop.js